Magic News

Shannen Doherty - Noi mărturisiri despre lupta sa cu cancerul care a devenit parte din viaţa ei

Shannen Doherty, celebră pentru rolul Brenda din serialul “Beverly Hills”, luptă de câţiva ani cu cancerul, care a ajuns în stadiul patru.

Actriţa nu a ascuns nimic din ceea ce i se întâmplă, oferind informaţii şi povestind despre felul în care cancerul i-a afectat viaţa.

Ea a acceptat acum să joace în “List of a lifetime”, o peliculă care spune povestea unei femei diagnosticate cu cancer la sân, boală cu care actrița se confruntă și în viața reală. 

Într-un interviu pentru People, Shannen a vorbit despre cum se raportează la boală: "Simt că este datoria mea să vorbesc despre cancer și să le spun oamenilor că viața cu această boală este una totuși activă și plină de evenimente. Nu mă plâng niciodată. Nici nu mai discut despre ea atunci când sunt acasă. Pur și simplu a devenit parte din mine în momentul de față”.

Dacă personajul său scrie o listă cu lucrurile pe care şi-ar dori să le facă, Shannen nu va face acest lucru, ea dorind să trăiască cât mai mult. “Este singurul lucru pe lista mea pentru moment”.

Doherty a fost diagnosticată cu cancer în 2015, iar actriţa a făcut public acest lucru, dezvăluind fotografii din timpul tratamentelor. Cancerul a intrat în remisie în 2017, însă a revenit în 2020.Cu siguranţă am zile în care mă întreb: «De ce eu?». Apoi îmi spun: «De ce nu eu? Cine altcineva? Cine altcineva în afară de mine ar merita aşa ceva?». Niciunul dintre noi nu merită. Prima mea reacţie este întotdeauna aceea de îngrijorare, căci nu ştiu cum să le dau vestea mamei şi soţului meu“, spunea actriţa în vârstă de 48 de ani.