Magic News

Jeff Bridges câştigă lupta cu cancerul şi cu coronavirusul - “COVID-19 a făcut cancerul meu să pară o floare la ureche”

Actorul Jeff Bridges, celebru pentru rolurile din The Big Lebowski, The Fisher King sau Tron: Legacy şi câştigător de Oscar, a revenit cu veşti bune după ce anunţase că a fost diagnosticat cu cancer de limfom.

Boala a intrat în remisie, iar Bridges a câştigat lupta şi cu coronavirusul, după ce la începutul anului atât el cât şi soţia lui au ieşit pozitivi. Actorul a intrat în contact cu o persoană cu Covid-19 în timp ce făcea chimioterapie, iar lucrurile au devenit cu adevărat complicate.

Jeff Bridges a trebuit să rămână în spital timp de 5 săptămâni, pentru ca sistemul lui imunitar este “ciuruit din cauza chimioterapiei”. „Dansul meu cu [COVID-19] a făcut cancerul meu să pară o floare la ureche”, a spus actorul.

Din fericire, actorul este pe punctul de a se vindeca şi de cancer. În luna octombrie a anului trecut, actorul în vârstă de 71 de ani spunea că are cancer, făcând referire la personajul Dude din filmul “The Big Lebowski”, în regia fraţilor Cohen:

 “Cum ar spune Dude, un nou rahat a apărut. Am fost diagnosticat cu limfom. Deşi este o boală gravă, sunt norocos că am o echipă minunată de medici şi prognosticul e bun. Voi începe tratamentul şi vă voi ţine la curent cu recuperarea mea”.