Magic News

Adela Popescu are Covid-19

Adela Popescu s-a simţit rău în cursul zilei de ieri, iar rezultatul testului a confirmat că are Covid-19. Prezentatoarea emisiunii “Vorbeşte lumea” a devenit mamă în urmă cu două luni şi acum este foarte îngrijorată pentru bebeluşul ei.

Adela a făcut primele declaraţii şi a spus cum se simte: „Ieri m-am simțit rău, mi-am făcut un test rapid și am ieșit pozitivă. Am făcut apoi un PCR și a confirmat și el acest lucru. E ceva oribil! Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi, însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază”, a declarat Adela Popescu.

Vedeta TV urma să îşi facă vaccinul, medicii recomandându-i să aştepte o perioadă după ce a devenit mamă: „Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere. Eu în sarcină nu m-am vaccinat, pentru că așa mi-au recomandat medicii, iar acum am început să mă informez. Ne hidratăm, ascultăm doctorul.”

Adela încearcă să îşi protejeze pe cât posibil bebeluşul: „M-au lovit îngrijorările și simptomele și mă gândesc la toate varinatele: cum să nu dorm cu bebelușul, cum să aerisesc, cum să fac față, cum să port trei măști„, a adăugat vedeta.

Adela Popescu a revenit la “Vobeşte lumea” la două luni după ce a devenit mamă a doua oară şi a povestit prin ce stări a trecut.

 „Înainte să încep emisiunea mă trezeam noaptea cu un gol în stomac… Cum o să fac cu trezirile, cu laptele stocat pentru bebe, cu ora de culcare seara, cu zilele în care cei mici vor sta bolnăviori acasă, cu mine pur și simplu din nou în platou, în emisiune, în fața oamenilor… Mi-au fost necesare trei zile. Astăzi am râs iar de mine, am avut curajul să mă arăt vulnerabilă și plină de defecte. Semn că gata, m-am relaxat”.