Magic News

Femei superbe pe covorul roşu, la Veneţia. Mădălina Ghenea, printre apariţiile spectaculoase

Kate Hudson, Jessica Chastain, Penelope Cruz, dar şi românca Mădălina Ghenea au avut unele dintre cele mai spectaculoase apariţii la Festivalul de film de la Veneţia.

Mădălina Ghenea a atras toate privirile cu rochia neagră, cu trenă şi scurtă în faţă, care i-a lăsat la vedere picioarele. Românca nu este pentru prima data prezentă la Veneţia, de fiecare dată ea reuşind să afişeze un look sexy.

Penelope Cruz este starul acestei ediţii, actriţa spaniolă cucerind cu apariţiile sale elegante. De cealaltă parte, Anya Taylor Joy este un star în devenire, tânăra actriţa din Emma, The Queen’s Gambit sau The Witch impresionând cu look-ul ei care aminteşte de farmecul vechiului Hollywood. Cu rochia roz Dior, ea a părut o păpuşă Barbie la premiera filmului “Last Night In Soho”.

Cea de-a 78-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia are loc între 1 şi 11 septembrie.  La ediţia de anul acesta, România este reprezentată de ”Miracol”, regizat de Bogdan George Apetri, inclus în competiţia Orizzonti, ”Plastic semiotic”, scurtmetraj de Radu Jude, prezentat în afara concursului, şi de ”Imaculat”, de George Chiper-Lillemark şi Monica Stan, selectat în competiţia Giornate degli Autori, secţiune paralelă a festivalului. În plus, regizorul Alexander Nanau face parte din juriul internaţional.