Magic News

Camila Cabello este noua Cenuşăreasă. Imagini de la avanpremiera filmului

Camila Cabello şi-a făcut debutul ca actriţă la 24 de ani. Artista americană cu origini cubaneze şi mexicane a fost prezentă la avanpremiera primului ei film, “Cinderella”, de la Los Angeles, şi a trăit o seară magică.

Regizată de Kay Cannon, această adaptare muzicală care ne va purta cu gândul în copilărie a fost produsă pentru Amazon şi va fi lansată în curând pe Primeo Video.

Din distribuţia filmului fac parte Billy Porter, în rolul nașului Cenușăresei, în timp ce Idina Menzel este mama sa vitregă și rea. Nicholas Galitzine joacă rolul prințului Robert, Pierce Brosnan, îl interpretează pe regele Rowan, iar Minnie Driver este Regina Beatrice.

“Cenuşăreasa” a apărut în 1950, aducând celebritate melodiei “A Dream Is a Wish Your Heart Makes”. Noua versiune va cuprinde cântece originale semnate de Cabello și Menzel.

 “Cinderella” este unul dintre lucrurile acelea despre care simt că Dumnezeu le-a creat special pentru mine. Pur și simplu, nu am putut refuza. Sincer, este un vis pentru mine, dar, totodată, sunt și puțin speriată”,declara Cabello.

Artista s-a lansat inițial cu grupul “Fifth Harmony”, format în timpul celui de-al doilea sezon al emisiunii „The X Factor”, în anul 2012.

A urmat pasul către o carieră solo, iar Camila a avut câteva colaborări de succes, printre care cea cu Machine Gun Kelly pentru single-ul „Bad Things” care a ajuns pe locul patru în clasamentul Billboard Hot 100. 

În 2019, artista a lansat melodia “Senorita” împreună cu iubitul  său, Shawn Mendes, piesa ajungând rapid pe locul 1 în preferințele ascultătorilor din toată lumea.

Foto: Gettyimages.com