Magic News

Michael Buble - Mesaj emoţionant la aniversarea lui Noah, fiul lui care s-a vindecat de cancer

Noah, fiul lui Michael Buble, a împlinit 8 ani, iar tatăl lui a scris un mesaj emoţionant pe Instagram.

Artistul canadian a publicat şi două fotografii, una mai veche şi alta recentă, în care apare împreună cu Noah.

În 2016, puştiul a fost diagnosticat cu cancer, iar părinţii lui au început o luptă dură pentru salvarea băieţelului. Un an mai târziu, Luisana Lupilato, mama lui, anunţa că Noah a învins boala.

 „Astăzi eroul meu împlinește 8 ani! Nu am cunoscut pe cineva mai curajos ca el. Nu am întâlnit pe cineva la fel de bun și cu o inimă la fel de mare ca a lui. Și nu o să fiu niciodată capabil să exprim cât de mândru sunt sau cât de mult eu și mama te iubim. Ne-ai binecuvântat viața în toate modurile posibile. Sperăm ca Dumnezeu să te binecuvânteze în această zi specială. La mulți ani, Noah B”, a scris acum Michael Buble.

Luisana Lopilato şi-a felicitate şi ea fiul cel mare şi a dezvăluit mai multe fotografii de familie.

„Primul meu băiat! Cel care m-a învățat cum să fiu mamă! De când ai venit în viața noastră m-ai făcut cea mai fericită femeie! Suntem atât de norocoși că ne putem bucura de tine în fiecare minut, că te putem vedea cum crești zi de zi. Iubesc totul la tine! Te iubesc când ești fericit, nervos, supărat, de neoprit, obosit, iubitor, stângaci, curajos, luptător, încăpățânat, perseverent, bun, creativ și mai presus de toate, îți iubesc sufletul imens!”