Magic News

Prinţesa Charlene de Monaco şi-a reîntâlnit familia după mai multe luni. Fotografiile revederii sunt emoţionante

Prinţesa Charlene de Monaco a putut, în sfârşit, să îşi revadă familia şi să îi strângă în braţe pe cei doi copii ai ei, dar şi pe Prinţul Albert.

Din luna martie, Prinţesa se află în Africa de Sud, iar problemele de sănătate au împiedicat-o să revină la Monaco. Nu doar sănătatea ar fi însă motivul pentru care Charlene a rămas în Africa, ci şi neînţelegrile cu Prinţul Albert. În toată această perioadă s-au înmulţit zvonurile despre divorţul lor iminent.

Acum însă, Charlene apare fericită în câteva fotografii alături de cei doi copii, dar şi de Prinţul Albert, după ce familia a mers în Africa de Sud să o vadă. Prinţesa îşi strange copiii în braţe, iar aceştia îşi îmbrăţişează mama sau se caţără fericiţi în copaci.

La zece zile după ultima operaţie, Charlene a primit vizita gemenilor Jacques şi Gabrielle, însoţiţi de Prinţul Albert. “Sunt atât de fericită să îmi revăd familia”, a scris Charlene.

Prinţesa este în continuare tunsă scurt, iar fiica ei a atras la rândul ei atenţia cu noul său look. Gabrielle s-a tuns singură, după cum a dezvăluit mama ei, iar rezultatul este un adorabil look punk.

Alte două fotografii îi surprind pe Charlene şi pe Albert îmbrăţişaţi şi fericiţi să fie din nou împreună.

Într-un interviu recent, Prinţesa spunea că nu va reveni la Monaco mai devreme de luna octombrie. Vizita familiei vine să nege zvonurile legate de despărţirea cuplului princiar.