Magic News

Charlie Watts a iubit timp de 57 de ani o singură femeie

Charlie Watts, bateristul trupei The Rolling Stones, a murit la vârsta de 80 de ani, la Londra.

Lumea muzicală plânge dispariţia acestui muzician de excepţie, un adevărat gentleman atât pe scenă, cât şi în viaţa particulară.

Timp de 57 de ani, Charlie a iubit o singură femeie, pe soţia lui, Shirley Ann Shepherd, iar una dintre ultimele lui fotografii îl surprinde în compania acesteia, la un eveniment caritabil. Artistul zâmbeşte fericit alături de femeia vieţii lui, împreună cu care a fost dinainte ca legendara trupă să se nască, iar Charlie să cunoască celebritatea.

Charlie Watts s-a căsătorit în 1964 cu Shirley Ann Shepherd, o studentă la Royal College of Art. Era anul în care The Rolling Stones devenea o trupă cunoscută, iar Mick Jagger şi Keith Richards se bucurau de această popularitate şi marcau cucerire după cucerire. Charlie a preferat însă să rămână încă de atunci un familist convins. “Nu am fost cu adevărat un rockstar”, spunea Charlie Watts. “Nu am atributele pentru a fi unul. Nu am fost niciodată interesat de interviuri sau de a fi văzut.”

Cei doi au avut o fiică împreună, Seraphina, născută în 1968 care le-a dăruit o nepoată, pe Charlotte. Timpul liber şi-l petreceau pe domeniul lor de la West Devon, unde aveau o crescătorie de cai

. Pe 24 august, Charlie Watts a murit aşa cum a trăit, înconjurat de cei dragi. „Cu o tristețe imensă anunțăm moartea iubitului nostru Charlie Watts”, se arată în comunicatul care îi anunţa dispariţia. „A murit liniștit, într-un spital londonez mai devreme, înconjurat de familia sa. A fost un drag soț, tată și bunic și unul dintre cei mai mari toboșari din generația sa”.