Magic News

Cum arată Drew Barrymore acum, după ce a slăbit multe kilograme

Drew Barrymore, în vârstă de 46 de ani, a slăbit mult în ultima vreme şi le-a arătat fanilor o fotografie în care apare total schimbată.

Celebra actriţă a pierdut aproximativ 10 kilograme după ce şi-a schimbat stilul de viaţă şi a început să facă sport în mod constant.

Acum, ea a postat o fotografie în care apare într-un costum de baie galben şi are o cască de baie cu flori pe cap. Transformarea este evidentă, iar Drew arată foarte bine, după o perioadă în care s-a luptat cu kilogramele în plus şi în care nu se simţea deloc bine în corpul ei.

Drew Barrymore a povestit recent cât de greu i-a fost să slăbească. A avut-o însă alături pe antrenoarea Marnie Alton, care a ajutat-o în această călătorie. Greutatea actriţei oscilează în permanenţă, iar corpul ei se află într-un adevărat carusel, însă pentru Drew “călătoria este frumoasă”, deşi au existat multe momente grele.

„Au existat momente în care am stat în garderoba mea și pur și simplu plângeam. Uram că trebuie să mă îmbrac. Nu mă simțeam deloc bine. A fost nevoie de foarte multe lucruri pentru ca eu să arăt decent. A trebuit să mănânc numai lucrurile potrivite și să fac sport foarte mult. Așa că nu vă lăsați păcăliți de ceea vedeți când femeile ajung slabe imediat după ce au avut un copil”, a spus actriţa.

Pentru Drew importante rămân cele două fetiţe, cel mai important scop al său fiind acela de a le fi alături.