Magic News

Madonna a împlinit 63 de ani. Cum a sărbătorit Regina muzicii pop

Pe 16 august, Madonna a împlinit 63 de ani şi şi-a sărbătorit ziua într-o atmosferă italiană autentică.

Îmbrăcată ultra-glam, într-o rochie Versace bleu ciel, care i-a pus în evidenţă părul platinat, artista şi-a invitat familia şi prietenii la petrecerea organizată într-un fermecător sat italian. Într-un décor atent ales a fost întinsă o masă mare pentru toată lumea, iar petrecerea a durat probabil toată noaptea.

Toţi cei şase copii ai ei au fost prezenţi şi i-au cântat La Mulţi Ani!, iar artista a postat mai multe momente pe pagina sa de Instagram. De asemenea interpreta melodiei “Material Girl” l-a avut alături pe iubitul ei, Ahlamalik Williams, în vârstă de 26 de ani.

Madonna a dezvăluit într-un clip câteva dintre cele mai importante momente ale petrecerii, cu venirea în Italia împreună cu copiii, pregătirea pentru petrecere, diva care îşi cântă “Happy birthday to me” în timp ce fumează pe terasa, retuşarea machiajului sau savurarea unui cornet de îngheţată.

Cu ocazia aniversării ei, Madonna şi-a droit un singur lucru important. Ea a făcut apel pentru donaţii către spitalul Mercy James Center din Malawi, pe care l-a deschis în 2007. Este singurul spital din această ţară care are o secţie de terapie intensivă pentru copii. “Să faci un spital să funcţioneze este foarte scump. Vă rog, pentru aniversarea mea, să mă ajutaţi. Aş vrea să donaţi bani pentru a cumpăra paturi. Este nevoie de 50 de paturi”, a spus artista.