Magic News

Tatăl lui Britney Spears renunţă la tutelă - “S-a făcut dreptate pentru Britney”

Lupta lui Britney Spears pentru a-şi recăpata controlul asupra propriei vieţi dă, în sfârşit, rezultate, iar tatăl ei este de acord să renunţe la rolul de tutore.

Sunt 13 ani de când artista se află sub tutela lui Jamie Spears, după ce în 2008 Britney a suferit un episod de depresie majoră.

Tatăl pop-star-ului a depus joi răspunsul în faţa Curţii superioare din Los Angeles privind cererea lui Britney Spears de a-i retrage funcţia. 

Iniţial avocatul lui Jamie a dat asigurări că "nu există niciun motiv pentru a-l retrage din această funcţie", însă mediatizarea extrem de mare a acestui caz l-a făcut să se răzgândească.

"Suntem fericiţi că domnul Spears şi avocatul său au admis astăzi într-un document juridic că trebuie să se retragă. S-a făcut dreptate pentru Britney", a declarant avocatul lui Britney Spears.

Artista a povestit în faţa tribunalului prin ce a trecut în ultimii ani când viaţa ei a fost controlată de Jamie Spears, care ar fi făcut avere de pe urma fiicei lui.

În timpul audierilor, Britney a cerut să fie eliberată de sub tutelă fără vreo evaluare psihologică şi a dezvăluit că în timpul turneului “Circus” a făcut teste psihologice împotriva voinţei ei. Britney Spears a mai afirmat că nu este o persoană perfectă şi a explicat faptul că „episoadele” ei au fost rezultatul „a ceea ce mi-au făcut”. „A fost scopul lor de a mă face să mă simt nebună, ceea ce nu sunt”, a spus ea despre tatăl şi tutorii ei.

Pe parcursul celor 13 ani, Britney nu a putut conduce, i-a fost interzis să bea cafea şi nu a puut alege ce să mănânce şi a purtat sterilat pentru ca să nu mai poată avea copii. Ea a trăit cu frică, iar viaţa sa s-a aflat în permanenţa în mâinile lui Jamie Spears.