Magic News

E seara Magic Sunsets la Kimaro, cel mai mare festival al muzicii româneşti!

Kiss FM, Magic FM și Rock FM te invită în acest weekend la Kimaro, cel mai mare festival al muzicii româneşti.

După seara Electro Symphonic, în care am trăit intens momentele oferite de Diosa Symphonic EDM, Edward Maya, Voltaj şi Simona Strungaru Symphonics, ne pregătim de Magic Sunsets şi de întâlnirea cu unii dintre cei mai iubiţi artişti.

Pe scena din Portul Constanţa îi avem astăzi invitaţi pe Loredana, Ştefan Bănică, Horia Brenciu& HB Orchestra, Direcţia 5, show-ul urmând sa fie deschis de NEW GENERATION si fetele de la Tiny Tigers.

Se anunţă o nouă seară de vis la malul mării în compania unor artişti extrem de iubiţi, care ne vor oferi un spectacol de neuitat. E seara melodiilor de dragoste, a poveştilor şi a nostalgiei, dar şi a bucuriei de a fi din nou împreună la un concert.

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate tv, producător, cu o carieră de peste 35 de ani, Ştefan Bănică vine la KIMARO, cel mai mare eveniment live post-pandemie, care va fi organizat în perioada 13-15 august la Constanţa. Artistul a stabilit adevărate recorduri prin concertele sale şi a deschis drumul producţiilor muzicale de amploare din România. A lansat 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur şi 2 de platină. Cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film şi teatru şi nenumărate alte premii şi distincţii ce vin în completarea palmaresului său impresionant, Ştefan Banică reprezintă un adevărat brand în show-biz-ul românesc.

Loredana Groza, una dintre cele mai bune voci din muzica românească, vine la KIMARO şi va cânta în seara dedicată Magic FM. Cu o carieră de peste 30 de ani, Loredana va cânta la cel mai mare eveniment live post-pandemie unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale şi va oferi un nou show memorabil. De-a lungul anilor, Loredana a primit numeroase premii. Ea şi-a trecut în palmares Discul de Aur, MTV Music Awards, Best Female Singer, Premiul Radio Romania, a colaborat cu cei mai mari artişti, atât pe plan intern cât şi internaţional şi a lansat proiecte muzicale inedite, precum Agurida, Zaraza, Vânătoarea de plăceri sau Jamparalele.

Horia Brenciu, unul dintre cei mai iubiţi şi carismatici artişti români, vine la KIMARO, cel mai mare eveniment live post-pandemie, care va fi organizat în perioada 13-15 august la Constanţa şi va cânta în seara dedicată Magic FM. Cu o carieră de peste 25 de ani, Horia Brenciu se bucură de o mare popularitate. În toată această perioadă, artistul a susţinut mii de spectacole, a prezentat zeci de emisiuni şi a făcut entertainment de cea mai bună calitate. „Când mă gândesc la viața mea și la tot ce mi s-a-ntâmplat în 25 de ani, știu că sunt cel mai norocos om din lume. Și totuși, sunt doar primii 25...”, spune Horia Brenciu.

Sunt tinere, frumoase și cu o mare pasiune în comun: muzica. Și tot muzica este cea care le-a adus împreună pe Tiny Tigers, un grup dinamic, plin de energie, creat de patru puștoaice extrem de talentate. Format din Karina, Alexandra, Bianca și Carla, Tiny Tigers a început drumul în cariera muzicală atunci când cele patru fete au participat la un important show de talente, unde au ajuns până în semifinală. Iar acesta a fost doar începutul pentru cele patru tinere, care anul acesta au lansat și prima lor piesă „AHA AHA”.

Direcţia 5 cântă la KIMARO, cel mai mare eveniment live post-pandemie, care va fi organizat în perioada 13-15 august la Constanţa. În cei peste 30 de ani de activitate, trupa a lansat peste 20 de albume şi zeci de piese, printre care şi colaborări cu nume de referinţă din muzica românească, Loredana, Delia sau Paula Seling. Iubirea este sentimentul despre care Direcţia 5 cântă de 30 de ani, acesta devenind un adevărat leitmotiv în cântecele lor inspirate din poveşti reale, cele mai multe ale membrilor trupei.

 

Vino să te distrezi alături de noi, la cel mai mare festival dedicat muzicii românești. KIMARO Festival, one stage, one soul for all!

KIMARO este un eveniment al Primăriei MUNICIPIULUI CONSTANȚA, prezentat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM. Parteneri: Lenovo Legion, Siropurile Laurul, Exclusiv Auto, DerTour, The Iconic Estate.