Magic News

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat “piesa vieţii lor” cu câteva zile înainte de nuntă

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au lansat împreună melodia „Cel puțin o veșnicie” şi au anunţat data la care se vor căsători.

Cei doi se vor căsători chiar în acest weekend, pe 14 septembrie, şi şi-au încântat fanii cu o fotografie în care apar în ţinute elegante, de nuntă. Este prima imagine cu Cleopatra în rochie de mireasă, iar tânara radiază în braţele iubitului ei.

 „Am lansat piesa vieții noastre! 
La început am fost prieteni … dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasă și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dăm seama că in lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt.
Pe 14 August vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE!
Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine #MyWifeyForLifey”, a scris Edward Sanda pe Instagram.

„O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre care va avea loc pe 14 august! 
Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest proiect! Vă iubim!”, a declarat Cleopatra Stratan.

Cleopatra a anunţat în luna octombrie, chiar în ziua în care a împlinit 18 ani, că s-a logodit cu Edward, împreună cu care este din luna februarie 2020.