Magic News

Ştefan Bănică s-a fotografiat cu fiica lui, Ana, după ce a jucat într-o piesă de teatru. Ce frumoasă este!

În weekend, Ştefan Banică a avut spectacol de teatru, actorul jucând în piesa “La Pulce”, care a putut fi urmărită în Parcul Herăstrău.

În public s-a aflat şi o persoană extrem de dragă, fiica lui, Ana Violeta, iar după încheierea reprezentaţiei, cei doi au făcut o fotografie împreună.

Ieri în Herăstrău la spectacolul “La Pulce “, am avut în sală “o fetiță dulce” ! Fata mea!”, iar fotografia a aprimit numeroase comentarii, toată lumea scriind cât de frumoasă este Ana Violeta. Anca Dumitra, Andreea Bănică s-au entuziasmat la rândul lor de cât de frumoasă este Ana.

Puştoaica pare să fi moştenit talentul tatălui ei şi ar putea urma o carieră în domeniul muzical, dar pare mai degrabă atrasă de cariera de avocat.

„E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat”, spunea Andreea Marin, mama ei.

Ştefan Bănică va putea fi urmărit în weekend, la Constanţa, unde va cânta la Kimaro, cel mai mare festival al muzicii româneşti. El va urca pe scenă pe 13 august, în seara Magic Sunsets, în care vor mai concerta Loredana, Horia Brenciu &HB Orchestra, Direcţia 5 şi Tiny Tigers.

Parteneri Kimaro: Primăria Constanţa, Lenovo, Laurul, Dertour, Exclusiv Auto, The Iconic Estate.