Magic News

Pe 13 august este seara Magic Sunsets la Kimaro. Loredana, Ştefan Bănică, Horia Brenciu &HB Orchestra, Direcţia 5 şi Tiny Tigers cântă la cel mai mare festival al muzicii româneşti

Între 12 şi 15 august, Kiss FM, Magic FM și Rock FM prezintă Kimaro, cel mai mare festival al muzicii româneşti.

Pe 13 august este seara Magic Sunsets la Kimaro, iar pe scena din Portul Constanţa vor urca unii dintre cei mai îndrăgiţi artişti: Loredana, Ştefan Bănică, Horia Brenciu&HB Orchestra şi Direcţia 5.

Va fi o seară magică la malul mării, în care vom asculta unele dinte cele mai cunoscute hit-uri ale acestor artişti şi vom dansa sub cerul liber.

Loredana Groza va cânta la cel mai mare festival al muzicii româneşti unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale şi va oferi un nou show memorabil.
De-a lungul anilor, Loredana a primit numeroase premii. Ea şi-a trecut în palmares Discul de Aur, MTV Music Awards, Best Female Singer, Premiul Radio Romania, a colaborat cu cei mai mari artişti, atât pe plan intern cât şi internaţional şi a lansat proiecte muzicale inedite, precum Agurida, Zaraza, Vânătoarea de plăceri sau Jamparalele.

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate tv, producător, cu o carieră de peste 35 de ani, Ştefan Bănică a stabilit adevărate recorduri prin concertele sale şi a deschis drumul producţiilor muzicale de amploare din România.
A lansat 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur şi 2 de platină. Cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film şi teatru şi nenumărate alte premii şi distincţii ce vin în completarea palmaresului său impresionant, Ştefan Banică reprezintă un adevărat brand în show-biz-ul românesc.

 

 

Horia Brenciu este unul dintre cei mai iubiţi şi carismatici artişti români. Cu o carieră de peste 30 de ani, Horia Brenciu se bucură de o mare popularitate. În toată această perioadă, artistul a susţinut mii de spectacole, a prezentat zeci de emisiuni şi a făcut entertainment de cea mai bună calitate.
„Când mă gândesc la viața mea și la tot ce mi s-a-ntâmplat în 25 de ani, știu că sunt cel mai norocos om din lume. Și totuși, sunt doar primii 25...”, spune Horia Brenciu.

Direcţia 5 cântă pe 13 august la KIMARO, cel mai mare festival al muzicii româneşti. În cei peste 30 de ani de activitate, trupa a lansat peste 20 de albume şi zeci de piese, printre care şi colaborări cu nume de referinţă din muzica românească, Loredana, Delia sau Paula Seling. Iubirea este sentimentul despre care Direcţia 5 cântă de 30 de ani, acesta devenind un adevărat leitmotiv în cântecele lor inspirate din poveşti reale, cele mai multe ale membrilor trupei.

Tiny Tigers

Fetele de la Tiny Tingers cântă pe 13 august şi deschid seara Magic Sunsets. Cu energia şi talentul lor, Karina, Alexandra, Bianca și Carla ne amintesc de trupa Asia. Cu siguranţă le ştiţi de la X Factor, unde au fost în echipa lui Florin Ristei. În show-ul de talente au avut unele dintre cele mai energice momente, iar la Kimaro cele patru puștoaice extrem de talentate vor cuceri publicul cu prestaţia lor.

Accesul la festivalul KIMARO

Accesul publicului în cadrul evenimentului este gratuit și se face exclusiv pe baza unui cod pe care îl poți genera mai jos. Pentru generarea acestuia, Organizatorul nu va colecta și nu va prelucra date cu caracter personal.
 
Pentru accesul în cadrul Festivalului este obligatorie prezentarea unuia din următoarele documente în format tipărit sau electronic:
  • Dovada privind vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare);
  • Rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen negativ (nu mai vechi de 24 de ore);
  • Dovada trecerii prin boală, respectiv că persoana se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2
Prin bifarea casetei de mai jos, vă asumați prezentarea unuia dintre documentele de mai sus însoțite de un act de identitate pentru a vă permite accesul la eveniment. Forma tipărită sau electronică a documentelor este obligatorie, codul generat putând fi prezentat/scanat și în format electronic.
 
În spațiul de desfășurare a evenimentului este obligatorie purtarea măștii de protecție dacă incidența locală cumulată la 14 zile a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 este mai mică sau egală cu 2/1.000 de locuitori.
 
În funcție de evoluția situației epidemiologice, de normele legale și recomandările emise de către autoritățile competente, Organizatorul își rezervă dreptul de a adopta măsuri sau restricții suplimentare privind accesul la eveniment.
 
Nu este permis accesul în spațiul în care se derulează evenimentul cu: obiecte contondente, obiecte ascuțite, băuturi, mâncare, substanțe interzise.
 
Nerespectarea uneia dintre condițiile de acces prevăzute mai sus dă dreptul Organizatorului de a refuza accesul dvs. în cadrul Festivalului.
 

Parteneri: Primăria Constanţa, Lenovo, Laurul, Dertour, Exclusiv Auto, The Iconic Estate.