Magic News

Primele imagini cu Carrie şi Mr. Big la filmările pentru “And Just Like That…”

Actorii Sarah Jessica Parker, 55 de ani şi Chris Noth, 66 de ani, au filmat din nou împreună ca în vremurile bune, cei doi întâlnindu-se pe platourile de filmare de la “And Just Like That…”, continuarea celebrului serial "Sex and the City".

Este pentru prima dată când iconicul cuplu este văzut împreună, după ce au filmat ultima oară pentru al doilea film din “Sex and the City”, în 2010.

Carrie şi Mr. Big au avut o relaţie cu suişuri şi coborâşuri în serial şi în cele două filme care au urmat, formând un cuplu adorat de milioane de fani.

Cei doi s-au căsătorit în cele din urmă, însă în noua serie apar semnalele unui divorţ. Mr Big apare fără verighetă, iar conform unor informaţii din scenario care au devenit publice Carrie le-ar fi dezvăluit prietenelor ei că are probleme în mariaj.

Sarah Jessica Parker si Chris Noth au fost surprinşi la New York, cei doi având ţinute elegante. Personajul interpretat de Sarah este recunoscut pentru apariţiile sale glam şi aşa se întâmplă şi acum.

Carrie poartă un body cu mâneci trei sferturi de la Capezio (în valoare de doar 25 de dolari), o fustă Carolina Herrera, iar ţinuta este accesorizată cu pantofi Duchessa Gardini, o brățară Rosa De La Cruz din aur și abanos, în valoare de 2.595 lire sterline, dar şi o poşetă vintage pictată de mână de artista Rebecca Moses, în valoare de 850 de dolari, una din seria limitată și sustenabilă de 12 bucăți. În plus, ea are o pălărie în forma unei păsări, o referință la dureroasă la scena în care a fost părăsită de Big chiar înainte de nuntă, purtând o pasăre pe cap.

Foto: gettyimages.com