Magic News

Fosta gimnastă Sandra Izbaşa s-a căsătorit cu nepotul lui Ştefan Bănică

Sandra Izbaşa, ultima campioană olimpică la gimnastică a României, s-a căsătorit în weekend cu actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ştefan Bănică.

La nuntă au fost prezente mai multe gimnaste, foste colege de lot cu Sandra, printre care Andreea Răducan, Monica Roșu, Silvia Stroescu, dar şi antrenorul Octavian Belu.

Andreea Răducan este cea care a anunţat fericitul evenimenent şi a amintit de tradiţia buchetului, pe care Sandra l-a prins la nunta Andreei.

„Chiar nu putem spune că tradițiile nu poartă și ele o urmă de adevăr. Cine a prins buchetul? Cine se căsătorește astăzi? Să fie cu iubire, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică!”, a scris Andreea Răducan.

Sandra şi Răzvan au avut o ceremonie în aer liber, într-un décor plin de flori, iar mireasa a purtat o rochie superbă, cu tăietură pe picior şi cu bretele.

Sandra este ultima campioană olimpică la gimnastică a României, ea câştigând medalia de aur în proba de sărituri la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012. Era cea de-a doua medalie de aur pentru Sandra la JO, după cea obținută la sol, la Beijing, în 2008.

Răzvan Bănică este actor la Teatrul Nottara şi este cunoscut pentru rolurile din Pariu cu viața, State de România, Iubire și Onoare, dar a jucat şi în piesele de teatru Goana după fluturi, Fraţii Karamazov sau Servieta de doc.