Magic News

Prinţul Albert de Monaco şi Charlene sunt în pragul divorţului?

Charlene şi Albert de Monaco nu au mai fost văzuţi împreună din luna ianuarie, iar zvonurile legate de despărţirea lor iminentă sunt tot mai numeroase.

Totul a început în luna decembrie 2020 când locuitorii Principatului Monaco au descoperit noul look al Prinţesei Charlene. Aceasta a afişat o tunsoare punk în timpul Crăciunului, ceea ce a suscitat multe comentarii.

În luna martie, Charlene a plecat în Africa de Sud pentru a asista la ceremonia de înmormântare a regelui zuluşilor şi de 6 luni, prinţesa nu s-a mai întors, deşi la Monaco o aşteaptă gemenii săi de 7 ani, Jacques şi Gabriella.

Aflată în Africa de Sud, Charlene s-a implicat în lupta împotriva braconajului şi protejarea animalelor aflate pe cale de dispariţie, iar Palatul regal a explicat lipsa sa dezvăluid că Prinţesa suferă de o infecţie ORL, care o împiedică să călătorească cu avionul.

În luna iunie, Charlene a suferit o intervenţie şi nu a putut celebra împreună cu Albert cei 10 ani de căsătorie. Pe Instagram, ea a publicat un clip cu cele mai frumoase momente din timpul celor 10 ani. Într-un comunicat, ea a explicat că pentru prima data nu este cu soţul ei în ziua aniversării lor, ceea ce a întristat-o. “Albert şi cu mine nu avem altă soluţie decât să respectăm indicaţiile echipei medicale, chiar dacă este foarte dificil. Mi-a fost de un sprijin incredibil.” Charlene a mărturisit că discuţiile zilnice cu Albert şi copiii au ajutat-o să îşi păstreze moralul. “Este important pentru mine ca familia să vină în Africa de Sud. Ar fi minunat să îi văd. Sunt nerăbdătoare să îi reîntâlnesc.”

Potrivit unor surse, Charlene nu ar avea nicio intenţie să se întoarcă la Monaco şi îşi caută o casă în Johanesburg, iar anunţul divorţului de Albert este iminent. Charlene s-ar fi retras din cauza noilor zvonuri de infidelitate în privinţa lui Albert după ce în toamna lui 2020 o braziliancă de 34 de ani i-ar fi cerut să recunoască paternitatea fiicei ei, de 16 ani.

Charlene încearcă se pare să îşi recâştige viaţa şi demnitatea, însă mare ei pierdere este compania celor doi copii ai ei, pe care îi iubeşte atât de mult.