Magic News

Angelina Jolie obţine o victorie importantă în procesul cu Brad Pitt

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt departe de încheierea divorţului început în urmă cu 5 ani. Acum, actriţa a obţinut o victorie importantă în această luptă.

Judecătorul John Ouderkirk care superviza divorţul şi custodia copiilor a fost revocat din dosar, pentru că ar fi beneficiat financiar de pe urma unei colaborări cu avocații lui Brad Pitt.

În luna mai, acest judecător, aceleaşi care le-a celebrat şi căsătoria în Franţa în 2014, a decis să acorde custodie comună asupra celor şase copii, iar Angelina a contestat această decizie.

O curte de apel din California a decis că judecătorul a beneficiat financiar de pe urma unei colaborări separate cu avocaţii lui Brad Pitt, fără să dezvăluie acest lucru. Instanța a aprobat astfel cererea Angelinei Jolie, care susţinea că John Ouderkirk ar trebui să fie revocat.

Decizia înseamnă că dosarul a revenit la punctul de plecare, care va trebui să înceapă din nou în faţa unui nou judecător. Brad Pitt primeşte o lovitură dură, iar acitorul consideră ca actuala stare de fapt nu este în beneficiul copiilor.

Angelina Jolie nu a avut nicio reacţie, în luna mai actriţa considerând că "ea şi copiii nu au avut parte de un proces corect" şi că va continua să "caute cea mai bună soluţie pentru copii şi bunăstarea lor".

Brad si Angelina sunt în divorţ din 2016, iar ea încearcă să obţină custodia exclusivă a celor 6 copii, în timp ce Brad vrea o custodie comună.