Magic News

Simona Halep s-a logodit

Simona Halep s-a logodit în weekend cu iubitul ei, Toni Iuruc, cei doi organizând un pool party la reşedinţa din Snagov a sportivei, o vilă aflată în apropierea Complexului Olimpic de la Izvorani.

În urmă cu o lună, Simona a primit inelul de logodnă de la partenerul ei de viaţă, iar acum cei doi şi-au oficializat relaţia alături de familie şi de prieteni.

Pentru această petrecere atât de specială, Simona a ales o rochie roşie, scurtă, pe un umăr, accesorizată cu sandale nude.

Potrivit unor surse, Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, şi Toni Iuruc, 42 de ani, urmează să se căsătorească religios în luna septembrie. Cei doi sunt împreună din 2018, însă şi-au oficializat relaţia în 2019, dupa ce Simona a câştigat trofeul de la Wimbledon.

În luna iunie, Simona a confirmat că a primit inelul de logodnă şi a vorbit despre dorinţa de a avea un copil.

“E foarte frumos (n.r. - inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea.”

Sportiva a continuat şi a spus că îşi doreşte să continue cariera: “Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani.”

Cât despre un copil, Simona îşi doreşte unul după ce va mai câştiga însă un titlu de Grand Slam.