Magic News

Starurile din "The French Dispatch" au ajuns pe covorul roşu la Cannes cu un autobuz auriu

Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Timothée Chalamet, Bill Murray și Owen Wilson au venit la Cannes, la premiera celui mai recent film al lor, The French Dispatch, în regia lui Wes Anderson.

Filmul a fascinat publicul, care a ovaţionat pelicula minute în şir, iar actorii au ajuns pe Croazetă într-un autobuz auriu, escortat de poliţia franceză.

Filmul spune povestea unui săptămânal care pulică articole de de politică, artă şi gastronomie. Este o declaraţie de dragoste pe care regizorul o aduce jurnalismului, plasată într-un avanpost al unui ziar american într-un oraş fictiv francez de secol 20. Bill Murray joacă rolul unui redactor devotat unui grup de scriitori expatriaţi, care trebuie să îşi asambleze ultima colecţie de povestiri.

Tilda Swinton, care poate fi văzută la Cannes în cinci filme, a apărut într-o rochie roz, o creaţie a designerului ei preferat, Haider Ackermann, accesorizată cu mănuşi aurii, Timothee Chalamet a îmbrăcat un costum străluciotor Tom Ford, iar Adrien Brody a fost însoţit de Georgina Chapman, fosta soţie a producătorului Harvey Weinstein.

Cuplul serii a fost însă cel format din francezii Laetita Casta, o apariţie atât de chic într-o little black dress YSL şi Louis Garrel. Cei doi au fost prezenţi la premiera filmului “Bac Nord”.