Magic News

Cum se menţine în formă Catherine Zeta-Jones la 51 de ani

La 51 de ani, Catherine Zeta-Jones se află într-o formă fizică de invidiat, iar actriţa a dezvăluit şi care este secretul său.

Soţia lui Michael Douglas face yoga, iar această practică o ajută să îşi păstreze tonusul şi flexibilitatea.

Actriţa a dezvăluit câteva imagini din timpul unui antrenament, pe care îl practică chiar dacă se află în vacanţă. Îmbrăcată în costum de baie, Catherine face yoga la bordul unui iaht de lux. “Easy like Sunday morning”, a scris ea. 

Actriţa are mare grijă de silueta sa, făcând sport şi adoptând un stil de viaţă foarte sănătos. Pentru că fitness-ul poate fi monoton, Catherine practică golful, înotul, dansează şi face yoga. "Iubesc Yoga pentru că mă ajută să menţin echilibrul corpului şi, totodată, şi al minţii. Dar îmi place mult şi dansul.”, a mărturisit ea.

Catherine şi Michael au dezvăluit şi o fotografie în care se sărută, după 21 de ani de căsătorie cei doi dovedind că ştiu să păstreze pasiunea în cuplu.

Într-un interviu pentru “WSJ Magazine”, actriţa a vorbit despre secretul căsătoriei lor, care a avut loc în anul 2000, la New York.

“Ne distrăm foarte tare împreună. Soţul meu este cu 25 de ani mai în vârstă, nu e un secret. În orice relaţie e ceva anormal dacă nu există suişuri şi coborâşuri. Constante rămân dragostea şi respectul. Nu ne-am pierdut niciodată simţul umorului şi ne place compania celuilalt. Petrecem mult timp împreună, pentru că spre deosebire de alte cupluri nu avem un job cu ore fixe. Muncesc 16 ore pe zi sau nu muncesc deloc. Şi el la fel. Deci avem multe momente în care avem timp şi pe care le petrecem împreună. Ne respectăm spaţiul personal, iar simţul umorului există în continuare”, a spus actriţa în vârstă de 51 de ani.