Magic News

Catrinel Marlon la Festivalul de Film de la Cannes 2021

Fotomodelul şi actriţa română Catrinel Marlon (Menghia) a participat la petrecerea brand-ului Chopard de la Festivalul de Film de la Cannes.

Catrinel a arătat fabulos într-o rochie de prinţesă şi a pozat alături de Caroline Scheufele, proprietara Maison Chopard, principalul sponsor al Festivalului de Film de la Cannes.

Pe lângă contractele de publicitate pe care le are, românca s-a implicat şi în proiecte cinematografice, ea jucând în lungmetrajul „Gomera”, pe care regizorul Corneliu Porumboiu l-a filmat în România şi Spania.

În ultimii ani, Catrinel a promovat peste 30 de mărci comerciale prezente la nivel mondial. A apărut pe copertele a peste 80 de publicaţii de modă printre care Vogue, Elle, FHM, Maxim sau Sports Illustrated.

În vârstă de 35 de ani, Catrinel locuieşte de mai mulţi ani în Italia şi are o fetiţă. În timpul pandemiei, ea s-a reprofilat, dezvăluind că a început să se ocupe de afacerea familiei sale, care vinde flori în întreaga Roma. „Întotdeauna mi-a plăcut să fiu activă. M-am întrebat ce voi face când nu voi mai face modă. Acum lucrez și în cinematografie, lucrez pentru familia mea care se ocupă de vânzarea florilor. Vindem flori în toată Roma. Sunt întrebată câte flori mi-a adus iubitul de Valentine’s Day și eu spun: un trandafir. Am 2.500 de specii de trandafiri”, a mărturisit aceasta.