Magic News

Foreigner cântă la Bucureşti în 2022

Supergrupul american Foreigner revine in Romania, duminica, pe 29 mai 2022 la Arenele Romane din Bucuresti, in aer liber.

Primele 200 de bilete au pret earlybird si se pun in vanzare pe 2 iulie la ora 10:30.

Foreigner se numara printre cele mai populare si longevive formatii de rock din lume, chiar daca au mai avut momente de pauza. In cei peste 40 de ani, de activitate, bazele formatiei fiind puse in 1976 de catre Mick Jones, au avut 10 materiale discografice care au primit multiple Discuri de Platina, vanzand in total peste 80 de milioane de albume in toata lumea.

Printre piesele de marca semnate Foreigner amintim 'Cold As Ice', 'Feels Like the First Time', 'Say You Will' si bineinteles hit-ul care a ajuns pe prima pozitie in topuri din intreaga lumea 'I Want To Know What Love Is'.

Vanzarile Foreigner au ajuns in celebrul Top 40 Bussines Insider Best Selling Music Artists of All Time inaintea unor artisti sau formatii precum Bob Dylan, Prince, Queen, Bon Jovi sau Def Leppard.

Foreigner raman un nume etalon al scenei muzicale internationale, un grup care a influentat zeci de artisti si care cu siguranta va continua sa faca acest lucru.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro [4] si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi: - VIP (cu loc) - 319 lei earlybird (primele 200), 349 lei in presale si 370 lei la intrare - Teren (fara loc, in fata scenei) - 229 lei earlybird (primele 200), 259 in presale si 280 la intrare - Acces General (cu loc) - 139 lei earlybird (primele 200), 159 in presale si 180 lei la intrare.