Magic News

Hitman’s Bodyguard 2: Nevasta Asasinului

În 2017, regizorul Patrick Hughes și scenaristul Tom O`Connor ne-au propus spre vizionare „The Hitman`s Bodyguard”, o poveste în care cea mai bună gardă de corp a planetei, Michael Bryce (Ryan Reynolds), avea misiunea de a-l proteja pe unul dintre cei mai periculoși asasini plătiți, Darius Kincaid (Samuel L. Jackson).

Pelicula de atunci a fost una în care publicul a simțit ce înseamnă un film de acțiune realmente amuzant, gen din ce în ce mai rar întâlnit în ultimii ani. Chimia fabuloasă dintre cei doi actori este cea care ne-a ținut pe toți cu sufletul la gură şi cu zâmbetul pe buze vreme de aproape două ore, aspect care s-a văzut și în nivelul încasărilor, producția reușind să strângă peste 180 de milioane de dolari în întreaga lume, în raport un buget de circa 30 de milioane.

Acum, după aproape patru ani, cuplul mortal revine pe marile ecrane cu o poveste și mai încâlcită și poate chiar mai amuzantă decât prima. „The Hitman`s Wife`s Bodyguard” are ca temă un personaj ce a apărut și în prima producție. Este vorba despre soția lui Darius Kincaid, Sonia Kincaid (Salma Hayek), pe care Bryce trebuie să o salveze alături de prietenul său neobişnuit.

Vezi continuarea AICI