Magic News

Angelina Jolie şi-a vizitat unul dintre foştii soţi

De ziua sa de naştere, Angelina Jolie a mers la New York împreună cu cei şase copii.

Actriţa în vârstă de 46 de ani a profitat de acest moment pentru a-şi vizita o veche cunoştinţă, unul dintre foştii săi soţi. Nu nu este vorba despre Brad Pitt, cu care se află în continuare în proces, ci de primul ei soţ, actorul britanic Jonny Lee Miller, care locuieşte în Brooklyn.

Angelina Jolie a fost surprinsă intrând în clădirea unde stă Miller cu o sticlă de vin în mână, actriţa rămânând la acesta câteva ore. Angelina Jolie şi Jonny Lee Miller («Trainspotting», «Elementary”) s-au întâlnit la mijlocul anilor 90, pe platourile de filmare ale peliculei “Hackers”.

Cei doi s-au căsătorit în 1996, însă au divorţat în 1999, iar actriţa a spus mereu că au rămas în relaţii bune. “Nu ne-am certat şi nu ne-am rănit niciodată. Am vrut cu adevărat să fiu soţia lui, voiam cu adevărat să mă căsătoresc.” În 2004, ea ar fi declarat că decizia de a divorţa de Miller a fost cel mai stupid lucru pe care l-a făcut. În 2017, scrie parismatch.fr, actorul a spus că a rămas tot timpul prieten cu Angelina.

Miller a fost căsătorit între 2008 şi 2018 cu Michele Hicks, împreună cu care are un băieţel.