Magic News

Ce spune Anca Ţurcaşiu la un an de la divorţ

Anca Ţurcaşiu a fost invitata emisiunii “Poezie şi delicateţuri” de pe Prima TV, unde a vorbit despre divorţul prin care a trecut în 2020.

Artista anunţa în vara trecută că se desparte de medicul Cristian Georgescu după o căsătorie de 22 de ani, perioadă în care cei doi au avut un fiu, Radu, acum în vârstă de 21 de ani.

Acum, Anca Ţurcaşiu a revenit asupra momentului divorţului, declarând:

„Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a spus artista în cadrul emisiunii.

Anca Ţurcaşiu a fost cea care anunţa în iulie 2020 că a divorţat de bărbatul alături de care credea că va îmbătrâni:

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit!”.

Artista a lansat anul acesta melodia “Vreau să dau reset”, un cântec în care îşi spune povestea şi care vine după o lungă pauză muzicală, perioadă în care Anca s-a concentrat pe cariera sa de actriţă. Mesajul melodiei “Vreau să dau reset” este că “se poate, trebuie doar să ai încredere în tine şi să o iei de la capăt. Acest luat de la capăt merită încercat”, spune Anca.