Magic News

Prinţul Harry şi Meghan Markle au devenit părinţi pentru a doua oară

Prinţul Harry şi Meghan Markle au anunţat naşterea celui de-al doilea copil al lor, o fetiţă, care a venit pe lume pe 4 iunie într-un spital din Santa Barbara, California.

Aceasta a primit un nume simbolic,  Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor, un omagiu adus Reginei Elisabeta a II-a care este numită Lilibet de familia sa, dar şi mamei Prinţului Harry, Diana.

Un comunicat publicat pe site-ul Archewell, site-ul fundaţiei lor, a anunţat naşterea lui Lili:

 „Este o mare bucurie că Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, și-au întâmpinat fetița, Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor. Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la 11:40 dimineața la spitalul Cottage din Santa Barbara. Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și bine și vor ajunge acasă. Ducele şi Ducesa vă mulţumesc pentru urările voastre pline de căldură şi rugăciunile voastre în acest moment special pentru ei ca familie.”

Alegerea numelui poate reprezenta o încercare a celor doi de a restabili pacea după ce anul trecut au părăsit familia regală şi de curând au făcut multe declaraţii care i-au nemulţumit pe cei apropiaţi.

Tot pe site-ul Archewell, Harry şi Meghan au scris: „Pe 4 iunie, am fost binecuvântați de sosirea pe lume a fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată și rămânem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit din toată lumea. Vă mulțumim pentru amabilitatea și sprijinul vostru din acest moment pentru familia noastră.”

Prințul Harry și Meghan Markle mai au împreună un băiețel, pe nume Archie Harrison Mountbatten-Windsor, care a împlinit de curând 2 ani. Lili este a 8-a în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii şi al 11-lea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a.

Harry şi Meghan au anunţat de Valentine’s Day că vor deveni părinţi pentru a doua oară, la fel cum Diana anunţa în 1984, tot într-o Zi a Îndrăgostiţilor că este însărcinată cu Harry.

În noiembrie 2020, Meghan Marle a dezvăluit într-un articol publicat în New York Times că a pierdut o sarcină: “Am știut, în momentul în care îmi strângeam în brațe primul copil născut, că tocmai îl pierdeam pe al doilea. Câteva ore mai târziu, într-un pat de spital, strângeam mâna soțului meu. Amândoi plângeam, ne gândeam cum o să trecem peste asta”.