Magic News

Top 10 filme despre dans

Filmele de dans par să atingă acel echilibru perfect între acțiunea de la fața locului și romantismul irezistibil.

Chiar dacă nu ești un dansator priceput, cu siguranță merită să ai câțiva ași în mânecă pentru petrecerile care urmează în această vară. Există o mulțime de filme despre dans minunate lansate de-a lungul timpului care demonstrează că oamenii se întorc de fiecare dată pentru și mai multe mișcări.

Am adunat câteva dintre preferințele noastre care includ toate cele mai bune filme despre dans, fie că este vorba despre hip-hop, balet sau un dance  battle ca la carte.

Chiar dacă nu toată lumea poate acapara ringul de dans, iar  unii dintre noi încă se luptă să țină pasul cu coregrafiile dificile de pe TikTok, asta nu înseamnă că întregul proces nu este unul extrem de distractiv. Chiar și atunci când îi urmărești pe alții. Și, să fim serioși, viața reală ar fi mult mai frumoasă dacă toată lumea ar începe să danseze spontan, la fel ca într-un musical de calitate.

Până când reușim să transoformăm dansul într-o normă culturală acceptată public, trăim alternativ prin intermediul cinematografiei. Așadar, iată un top 10 cu unele dintre filmele despre dans care i-au făcut și pe cei mai stângaci dintre spectatori să se ridice de pe canapea:

10.  Magic Mike (2012)

Mike Lane, interpretat de Channing Tatum, are mai multe job-uri și un șarm natural. Ziua este meseriaș și creează piese mobilier, dar noaptea este pur și simplu… meseriaș! Pe parcurs își descoperă talentul natural pentru dans și devine starul de pe scena clubului Xquisite, cu stilul său original și cu dansul provocator. Cu cât îl plac mai multe femei, cu atâta cresc încasările clubului.

Alături de Channing Tatum mai joacă și Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Cody Horn, Olivia Munn și Matt Bomer, iar regia îi aparține lui Steven Soderbergh. 

Vezi continuarea AICI