Magic News

Kate Middleton s-a vaccinat cu prima doză împotriva Covid-19

La sfârşitul turneului regal în Scoţia, Kate Middleton a revenit la Londra unde s-a vaccinat cu prima doză a vaccinului împotriva Covid-19.

Ducesa s-a vaccinat la o săptămână după Prinţul William şi a primit vaccinul la Muzeul de Ştiinţă, moment pe care l-a dezvăluit pe Instagram.

“Le sunt profund recunoscătoare celor care au jucat un rol în această campanie de vaccinare. Vă mulţumesc pentru tot ce faceţi!”, a scris Kate.

Iar lumea a reacţionat imediat la fotografia postată de Ducesa de Cambridge, care a impresionat cu fizicul său. Deşi a adus pe lume trei copii, Kate are o siluetă de invidiat şi braţe bine lucrate, la fel ca şi William, care a făcut senzaţie cu bicepşii lui. “Deci, toată lumea are super braţe în această faimilie?”, a fost unul dintre comentarii. “Vreau să arăt ca ea”, “Trebuie să aibă un antrenor personal”, “Când mă gândesc că a născut trei copii”, “Minunat” au comentat de asemenea fanii familiei regale.

În Marea Britanie, 58% din populaţie este vaccinată împotriva Covid-19.  Regina Elisabeta a II-a a primit vaccinul în luna ianuarie.