Magic News

Courtney Cox şi Ed Sheeran au reluat celebrul dans din “Friends”

Celebrul dans din “Friends” care îi avea ca protagonişti pe Monica şi Ross a fost reluat într-o altă formulă.

Monica le-a reamintit fanilor de un moment memorabil din sezonul 6 al serialului şi anume dansul său cu Ross din episodul “The One with the Routine”.

Actriţa l-a avut de data aceasta drept partener pe Ed Sheeran. “Doar o coregrafie cu un prieten”, a scris actriţa, în timp ce artistul britanic a publicat la rândul lui momentul, însoţit de hashtag-ul #obviouslybetterthanross.

Nu este pentru prima dată când Courtney Cox reia unele dintre cele mai bune momente din serial. În 2020, ea s-a filmat cu un curcan pe cap, o referire la un episod cult dedicat Zilei Recunoştinţei.

Atunci, Chandler (Matthew Perry) își mărturisea dragostea pentru Monica, iar ea nu își putea arăta emoțiile din cauza curcanului care îi acoperea fața. 

De asemenea, ea a cântat la pian genericul serialului sau le-a dezvăluit fanilor lucrurile în comun pe care le are cu personajul Monica.

Actrița americană Courteney Cox în vârstă de 56 de ani și-a dedicat mai mult de 10 ani din viață serialului de comedie “Friends”, care i-a adus celebritatea.