Magic News

S-a lansat NewTech Academy, cel mai nou hub de educație tehnologică din România

Veste bună pentru cei care își doresc o carieră în IT. S-a lansat în România, NewTech Academy, un centru educațional dezvoltat în parteneriat cu Wawiwa Tech Training din Israel, axat pe cele mai performante metodologii de formare în domeniul tech.

Pentru început, NewTech Academy oferă programe de recalificare pentru 3 dintre cele mai solicitate poziții de către angajatorii din România: Full-Stack Developer (cu o durată de 9 luni), Front-End Developer (cu o durată de 6 luni) și UI/UX (cu o durată de 6 luni). Ulterior, vor fi adăugate programe suplimentare, cum ar fi specializarea în securitate cibernetică, cercetătarea datelor (data mining) și multe altele.

Toate programele NewTech Academy includ un sistem integrat de formare, completat de experiențe practice, și sunt predate de către mentori internaționali și formatori locali, cu experiență în industrie, care încorporează cunoștințe și exerciții personale și de grup. În plus, prin parteriatele cu companii locale din domeniu, programele sunt corelate cu cerințele pieței, crescând astfel nivelul de angajare al absolvenților. 

 Înscrie-te şi află cum poţi începe o carieră în industria tehnologică în doar 5 paşi.

 Mai multe detalii pe www.newtech.ro