Magic News

Cum arată casa de vis din Miami unde Jennifer Lopez şi Ben Affleck petrec o vacanţă romantică

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au regăsit după 17 ani de la despărţirea lor şi par că nu vor să mai piardă deloc timpul. Cei doi nu au confirmat, dar nici nu informat faptul că sunt din nou împreună şi nu se ascund deloc.

După câteva zile în Montana, cuplul se află în aceste zile la Miami, într-o locuinţă impresionantă pe care au închiriat-o.

Vila are aproape 1000 de metri, 11 camere şi 12 săli de baie şi pare locul perfect pentru o reapropiere care a luat pe toată lumea prin surprindere. Casa este proprietatea bijutierului Paul Morelli, care a cumpărat-o recent pentru suma de 18 milioane de dolari și poate fi închiriată cu 130.000. de dolari pe lună.  Vila are o sală de fitness, un garaj, un studio de înregistrări. În plus, are o piscină mare, jacuzzi, spa, ponton și o vedere incredibilă la ocean.

Artista a încheiat repede socotelile cu Alex Rodriguez, cu care ar fi trebuit să se căsătorească şi s-a întors la iubitul ei de la începutul anilor 2000. Aflată în Florida împreună cu copiii ei, artista profită acum de momentele petrecute în compania actorului în vârstă de 48 de ani.

Potrivit revistei People, cuplul aşteaptă momentul potrivit pentru a-şi confirma povestea de iubire şi a nu se mai ascunde. Cei doi îndrăgostiţi încearcă să rezolve problemele legate de distanţa dintre ei, actorul locuind la Los Angeles, pentru a fi aproape de cei trei copii.  

Astfel, Ben va fi la Miami câteva zile şi atât el cât şi Jennifer va face tot posibilul pentru ca lucrurile să funcţioneze. “Nu vor să se ascundă Amândoi sunt fericiţi cu această relaţie. Jennifer este incredibil de fericită. Crede că poate fi ea însăşi în compania lui Ben.”, a declarat o sursă.