Magic News

Celebrităţi care au jucat în serialul “Friends”

Serialul “Friends” se întoarce pe 27 mai cu un episod special, iar în aşteptarea lui ne amintim de toate celebrităţile care au apărut la un moment dat în această producţie.

Reese Witherspoon, Julia Roberts, George Clooney, Ralph Lauren, Dakota Fanning, Richard Branson, Charlie Sheen sau Jean-Claude Van Damme sunt doar câţiva dintre ei.

Unii au avut mai multe apariţii, precum Tom Selleck, alţii au fost invitaţi speciali doar într-un episod.

Pe unii îi vom vedea şi în episodul special, precum Reese Witherspoon, alţii, ca Lady Gaga, vor fi pentru prima oară pe generic.

Brad Pitt a jucat în “Friends” când era căsătorit cu Jennifer Aniston. El a interpretat rolul lui Will, un prieten din liceu al lui Ross şi al Monicăi.

Julia Roberts a apărut într-un episod din sezonul 2. Era Susie, o fostă colegă din şcoala generală a lui Chandler. În copilărie, acesta îi ridica mereu fusta, iar Susie s-a răzbunat lăsându-l dezbrăcat în toaleta unui restaurant.

Tom Selleck a fost unul dintre invitaţii speciali. Era Richard, prietenul Monicăi şi a apărut în mai multe episoade, încercând să o recâştige pe aceasta, care era într-o relaţie cu Chandler.

Robin Wliams şi Billy Crystal au apărut în ultimul episod din sezonul 3. Îi descoperim aşezaţi pe canapeaua din Central Park, vorbind foarte tare, în timp ce cei şase prieteni încearcă şi ei să se facă înţeleşi.

Bruce Willias a apărut în mai multe episoade din sezonul 6. Ieşea cu Rachel şi îl ura pe Ross. A rămas în amintirea fanilor cu monologul din oglindă în care spunea că el este “The man”.

Reese Witherspoon a jucat-o pe sora lui Rachel, cea care încerca să i-l fure pe Ross.

Iată-i pe cei mai buni prieteni ai “Prietenilor tăi”!