Magic News

Povestea emoţionantă a lui Kamara, care luptă pentru Leon, fiul lui

Kamara Ghedi a fost invitat în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu împreună cu Leon, băieţelul lui.

Au fost multe emoţii în această dimineaţă, artistul povestind în direct despre Leon, care astăzi a împlinit 7 ani.

Băieţelul s-a născut sănătos, însă dintr-o eroare medicală a făcut imediat după naştere tetrapareza spastică şi are nevoie de operaţii şi recuperare. În weekend, s-au jucat aproape 8 ore de fotbal pentru a strange bani pentru Leon, care în luna septembrie va fi operat la Barcelona.

“Noi toţi o să ne străduim să fii bine mereu. Leon are o situaţie. Dacă ne adunăm mai mulţi o să facem bine, mult bine.”, a spus Liana Stanciu.

 

Kamara a povestit cum Leon s-a născut la Constanţa, în mod natural, la 8 luni, însă el trebuia să se nască la Bucureşti, cu cezariană. Nu a fost pus în incubator, iar la prima alăptare, băieţelul, care avea şi reflux, a făcut stop cardio-respirator,

Leon ştie numele medicului care îl va opera şi a vorbit despre emoţii, progresele înregistrate de el în ultima perioada fiind spectaculoase. Leon vorbeşte, povesteşte, ştie cărţi pe de rost. “Oriunde te opreşti, el continuă povestea mai departe.”, a dezvăluit Kamara. În plus, Leon are o ureche muzicală foarte bună, ascultă Joe Dassin, Bob Marley, Quinn.

Până la operaţie, Leon face recuperare la Timişoara, unde vin specialişti din mai multe ţări. La Bucureşti, el face recuperare în fiecare zi. “Fiecare lucru contribuie’, spune Kamara.

Datele contului unde pot fi făcute donaţii sunt pe Youtube, la videoclipul “Leon", realizat de Kamara pentru fiul lui.