Magic News

P!nk spune secretul căsătoriei sale de 15 ani

P!nk se pregăteşte de lansarea documentarului “All I Know So Far” despre turneul “Beautiful Trauma” şi a acordat un interviu în care a vorbit despre căsătoria sa.

Artista în vârstă de 41 de ani este măritată din 2006 cu Carey Hart, campion la motocross. Cei doi s-au despărţit în 2008, pentru a se împăca ulterior, iar acum sunt părinţii a doi copii şi sunt un model despre cum poate fi salvată o relaţie şi cum poţi construi o familie.

P!nk a vorbit mai întâi despre pandemie, declarând că nu si-a pierdut jobul sau casa, prin urmare simte că se află printre cei norocoşi. “Am avut Covid-19. Eu şi fiul meu am fost foarte bolnavi, dar am reuşit să ne vindecăm.”

După care, artista a declarat că ea şi Carey au făcut terapie de cuplu pentru a învăţa să vorbească acelaşi limbaj. “Adorăm să fim o familie. Amândoi am cunoscut divorţul în familiile noastre, însă asta nu e grav. Este povestea lor. Dar nu este ceea ce ne dorim noi.”

P!nk şi-a elogiat soţul, care aparent pare un dur pentru că face motociclism, are tatuaje. “Este cel mai sensibil şi solidar tip din lume. Pentru fiecare vis al meu am avut sprijinul lui, indiferent de ce am vrut să fac. Este minunat pentru că asta ne-a permis să trăim această aventură magică şi nebună.”