Magic News

Top 10 filme de văzut de Paște cu familia

Majoritatea sărbătorilor au o listă lungă de filme dedicate lor, așa că de ce să nu avem și una numai bună pentru a întâmpina sărbătorile de Paște? În special într-un an în care căldura familiei este cea mai sigură opțiune de sărbătoare.

Ziua Sfântă înseamnă tradiții în familie, vopsitul de ouă roșii, cozonaci delicioși, masa festivă bogată și venirea iepurașului pentru cei mici. Dar putem adăuga un obicei în plus pe lista de activități, astfel încât filmele de mai jos sunt o selecție completă din care pot alege atât cei mici, cât și cei mari, care cu siguranță va fi iubită de întreaga familie și integrată cu succes în obiceiurile de Paște. 

De-a lungul timpului, cinefilii au fost fascinați la fiecare sărbătoare Pascală de povestea lui Iisus, prin filme biblice cu un impact emoțional puternic precum „Iisus din Nazaret” sau controversatul „Patimile lui Hristos”. 

Indiferent dacă doriți să vizionați o poveste religioasă bazată pe scrierile biblice, sau doar o animație drăgălașă alături de juniorii familiei, vă invităm să ne urmăriți până la final. Am ales o serie de filme din care cei mici pot desprinde lecții despre bunătate, compasiune și toleranță, numai bune de urmărit în familie, dar și câteva capodopere religioase pe care merită să le revedeți în fiecare an. 

 
  1. Hop (2011)

Departe de coasta Americii de Sud, pe insula Rapa Nui, cunoscută ca Insula Paștelui, se află cea mai fabuloasă fabrică de dulciuri. 365 de zile pe an, Iepurașul de Paște (jucat de James Marsden) conduce o echipă care pregătește coșuri umplute cu bomboane pentru copii ascultători din toată lumea ce va fi trimisă în dimineața de Paște. În momentul în care trebuie să ia locul tatălui său, iepurașul I.P. (interpretat de Russel Brand) fuge de acasă pentru a deveni un star rock la Hollywood.

În tot acest timp, pe Insula Paștelui, la comandă trece Carlos, un pui obez care profită de fuga lui I.P. pentru a complota o lovitură. Salvarea vine acum de la I.P., care trebuie să se întoarcă pe insulă și să ducă o luptă epopeică pentru a salva nu numai insula, ci și sărbătoarea pascală. 

Hop este o poveste comică pentru toate vârstele, cu o morală excelentă pentru cei mici: Este ok să te pui pe primul plan, atâta timp cât nu uiți de cei din jurul tău. 

Vezi continuarea AICI