Magic News

Cele mai frumoase rochii de la Gala Oscar 2021

După ce sezonul premiilor a fost marcat anul acesta de ceremonii online, iar vedetele şi-au etalat ţinutele de gală în casele şi grădinile lor, cea de-a 93-a gală a Premiilor Oscar le-a dat posibilitatea să revină pe covorul roşu.

Desfăşurat în mai multe locaţii, evenimentul a readus starurile de la Hollywood pe covorul roşu, iar acestea au strălucit în ţinutele lor.

O rochie din colecţia primăvară/vară a casei Valentino a transformat-o pe Carey Mulligan într-una dintre cele mai stilate apariţii ale serii.

Regina King a strălucit şi ea într-o rochie Louis Vuitton, creată de Nicolas Gesquiere şi acoperită cu cele mai multe cristale Swarovsky folosite vreodată de designer la o rochie.

Amanda Seyfried a reamintit de glamourul vechiului Hollywood şi a fost uimitoare, după cum scrie Vogue, în rochia ei roşie Armani Prive care avea forma unei petale de flori.

Margot Robbie a arătat perfect într-o rochie Chanel, Halle Berry a mizat pe Dolce&Gabbana, Zendaya a purtat Valentino şi bijuterii Bulgari de şase milioane de dolari, Angela Bassett a ales o rochie roşie Alberta Ferretti. 

Foto: Gettyimages.com