Magic News

Suri Cruise a împlinit 15 ani. Cum arată fiica lui Tom Cruise

Suri, fiica lui Tom Cruise şi Katie Holmes, s-a transformat într-o adevărată domnişoară. Adolescenta a împlinit de curând 15 ani şi şi-a sărbătorit ziua de naştere la o îngheţată, pe străzile din New York, alături de prietenele ei.

Suri a avut parte de o aniversare reuşită, ieşind la plimbare şi la îngheţată prin selectul cartier SoHo din New York. I-au ţinut companie două dintre prietenele ei, iar tinerele s-au distrat de minune, făcând fotografii. S

uri a crescut şi ar putea defila oricând pe un podium de modă. De ziua ei a purtat o ţinută inspirată de look-ul anilor 90, compusă din jeanşi, un top scurt, o geacă de piele şi o pereche de teneşi.

Tânăra seamănă mult cu mama ei, actriţa Katie Holmes, alături de care trăieşte la New York. După divorţul de Tom Cruise, cele două s-au depărtat de scientologie şi duc o existenţă liniştită. Cât despre celebrul actor, acesta nu şi-ar fi văzut fiica de mai mulţi ani, din cauza Bisericii Scientologice care îi interzice să vadă o persoană care nu aparţine acestui cult. În plus, Katie Holmes ar fi semnat un acord de confidenţialitate conform căruia nu va spune niciodată nimic rău despre Tom Cruise şi biserică. A primit în schimb ce şi-a dorit: divorţul şi custodia exclusivă a lui Suri.