Magic News

Povestea colierului fabulos purtat de Kate Middleton la funeraliile Prinţului Philip

Regatul Unit şi-a luat rămas bun de la Prinţul Philip, care a murit la vârsta de 99 de ani.

Regina Elisabeta a II-a, cei patru copiii şi nepoţii au participat la ceremonia organizată la Castelul Windsor. Negrul a fost culoarea purtată de toţi cei 30 de invitaţi, inclusiv măştile de protecţie fiind de culoare neagră.

Cea care a atras atenţia cu ţinuta şi bijuteriile sale a fost Ducesa de Cambridge, care a participat la prima înmormântare regală de amploare în cei 10 ani de când este căsătorită cu prinţul William.

Kate a purtat o rochie-palton neagră accesorizată cu cercei de perle şi un colier fabulos despre care vorbeşte toată lumea. Ea a ales o bijuterie care a făcut parte din colecţia Reginei pentru a transmite un mesaj de susţinere faţă de suverana britanică şi de continuitate, dar a fost şi un omagiu adus Prinţesei Diana.

Colierul la baza gâtului este compus din patru rânduri de perle japoneze şi a fost purtat de Regină în anii 80 şi 90, în 1995, Regina având acest colier la gât la aniversarea a 70 de ani a fostului prim-ministru Margaret Thatcher. Prinţesa Diana a purtat şi ea acest colier în 1982 la un banchet la Hampton Court Palace organizat de Regina Beatrix și Prințul Claus al Olandei aflaţi în vizită în Marea Britanie. La rândul ei, Kate a mai purtat acest colier atunci când Regina şi Ducele de Edinburgh au aniversat 70 de ani de căsătorie.

Foto: Gettyimges.com