Magic News

Monica Bellucci, schimbare radicală de look pentru noul ei film

Monica Bellucci este una dintre cele mai apreciate actriţe italiene, fiind considerată şi una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Actriţa în vârstă de 56 de ani îsi surprinde acum fanii cu transformarea prin care a trecut pentru noul ei film. În The Befana Comes At Night 2: The Origins, ea interpretează o vrăjitoare bună, iar în fotografiile publicate se vede cât de bine a fost transformată pentru acest rol.

Filmările au început în luna martie, iar filmul care este este un prequel al peliculei italiene La Befana vien di note din 2018 urmează să fie lansat la sfârşitul acestui an.

Recent, Monica Bellucci a pozat pentru o nouă campanie Dolce&Gabbana, brandul italian de care o leagă o lungă prietenie şi cu care colaborează şi Deva, fiica ei. Actriţa a pozat în superul decor al Lacului Como pentru noua colecţie de genţi şi a purtat ţinute ale casei italiene. În toate fotografiile, actriţa apare în rochii negre, extrem de senzuale, accesorizate cu genţile D&G devenite piese de referinţă în modă. “Monica Bellucci este imaginea frumuseţii italiene în lume”, au declarat creatorii de modă Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, onoraţi de colaorarea cu Monica.

Monica Bellucci a fost căsătorită cu fotograful de modă Claudio Carlos Basso, în perioada 1990-1994 şi cu actorul Vincent Cassel, din 1999 și până în 2013, cu care are două fete.