Magic News

Anunţul mult-aşteptat de fani despre serialul “Friends”: “Puteam fi mai încântaţi?”

Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer şi Matthew Perry au încheiat filmările la episodul special care va fi difuzat de HBO Max.

"S-a terminat! Puteam fi mai încântaţi? Friends: The Reunion soseşte în curând pe HBO Max", este mesajul de pe contul de Instagram.

Filmările au fost amânate de mai multe ori din cauza pandemiei, dar au avut, în sfârşit, loc acum la Los Angeles. Primele imagini cu decorul au fost dezvăluit şi se pot vedea canapeaua lui Ross, Chandler, Joey, Rachel, Monica şi Phoebe din Central Perk, precum şi masa din lemn şi semnul "Rezervat".

Fiecare dintre cei şase actori va primi între 2,5 şi 3 milioane de dolari pentru acest program. Nu va fi vorba însă despre un nou episod, ci despre o emisiune stil "retrospectivă" cu interviuri ale actorilor care au făcut parte din distribuţie.

Lansat pe 22 septembrie 1994, serialul “Friends” s-a încheiat în 2004 după zece sezoane care au însumat 236 de episoade. Din luna aprilie, serialul poate fi urmărit HBO GO. HBO a achiziţionat cele zece sezoane ale serialului după o licitaţie strânsă cu Netflix. Compania a plătit 400 de milioane de dolari pentru drepturile asupra producţiei