Magic News

Catherine Zeta-Jones a dezvăluit secretul căsătoriei ei cu Michael Douglas

Au trecut 23 de ani de când Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas formează unul dintre cele mai admirate cupluri de la Hollywood.

Cei doi s-au cunoscut în 1998 la Festivalul de film de la Deauville, iar Michael s-a îndrăgostit nebuneşte de ea. A spus atunci că îşi doreşte ca ea să fie mama copiilor lui, lucru care s-a şi întâmplat, cei doi având împreună un băiat şi o fată, Dylan şi Carys, de 21, respective 18 ani.

Născuţi în aceeaşi zi, pe 23 septembrie, dar la o diferenţă de 25 de ani, Catherine şi Michael au reuşit să păstreze echilibrul şi să aibă o familie frumoasă.

Într-un interviu pentru “WSJ Magazine”, actriţa a vorbit despre secretul căsătoriei lor, care a avut loc în anul 2000, la New York.

“Ne distrăm foarte tare împreună. Soţul meu este cu 25 de ani mai în vârstă, nu e un secret. În orice relaţie e ceva anormal dacă nu există suişuri şi coborâşuri. Constante rămân dragostea şi respectul. Nu ne-am pierdut niciodată simţul umorului şi ne place compania celuilalt. Petrecem mult timp împreună, pentru că spre deosebire de alte cupluri nu avem un job cu ore fixe. Muncesc 16 ore pe zi sau nu muncesc deloc. Şi el la fel. Deci avem multe momente în care avem timp şi pe care le petrecem împreună. Ne respectăm spaţiul personal, iar simţul umorului există în continuare”, a spus actriţa în vârstă de 51 de ani.