Magic News

Anca Ţurcaşiu - Despre noi începuturi şi secrete de frumuseţe la 50 de ani

Anca Ţurcaşiu a fost invitată în această dimineaţă în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu.

La 50 de ani, Anca a avut curajul să înceapă o viaţă nouă după ce a divorţat anul trecut. Artista a lansat recent melodia “Vreau să dau reset”, un cântec în care îşi spune povestea şi care vine după o lungă pauză muzicală, perioadă în care Anca s-a concentrat pe cariera sa de actriţă.

“În ultmii 20 de ani am fost pe scenele teatrelor din România, am jucat în foarte multe spectacole şi am oferit foarte multă bucurie spectatorilor de teatru. M-am regăsit foarte mult în asta şi cumva am ieşit din sfera muzicală”, a declarat ea.

Anca a vorbit despre momentul despărţirii după o căsătorie de zeci de ani. “E foarte greu, dar atunci când realizezi că te naşti şi treci o dată pe aici şi că cineva acolo sus te iubeşte cu siguranţă şi meriţi să trăieşti frumos, ai curaj şi poţi, mai ales dacă ai prieteni alături, prinzi curaj şi mergi mai departe. Nu am fost singură în toată povestea asta. Îţi trebuie un curaj foarte mare. E greu, dar am reuşit şi sunt foarte bine.”

Mesajul melodiei “Vreau să dau reset” este că “se poate, trebuie doar să ai încredere în tine şi să o iei de la capăt. Acest luat de la capăt merită încercat”, spune Anca.

Artista a dezvăluit că ziua sa începe la ora 7, iar la ora 8 face sport timp de o oră, o oră şi jumătate. “Pornesc cu alt entuziasm spre o nouă zi”. Anca spune ca nu face multe lucruri pentru a fi în formă, dar încearcă să aibă grijă de alimentaţie şi de somn. De mai mulţi ani, ea este vegetariană şi spune că mănâncă atât cât trebuie.

Disciplina este cea care a ajutat-o pe Anca în viaţă. “Meseria aceasta de actor cred că mi-a dat o disciplină. Teatrul înseamnă matematică, rigoare, să fii acolo prezent, indiferent de ce probleme ai, de ce dureri ai”.

Vezi întreaga discuţie aici şi ce sfat are Anca pentru a merge înainte: