Magic News

„Jumătatea mea mai bună”, melodia lansată de Andra şi 3 Sud Est, poate deveni cântecul anului 2021

Andra şi 3 Sud Est au lansat de curând melodia “Jumătatea mea bună”, iar piesa are şanse mari să devină cântecul anului 2021.

„Colaborarea cu Andra ne onorează și credem că această piesă a fost predestinată acestei colaborări. De-a lungul carierei noastre am avut foarte puține colaborări cu alte voci, ultima fiind în anul 2015 alături de Inna pentru «Mai stai». O voce puternică și totodată sensibilă cum este vocea Andrei aduce un plus de emoție acestui cântec. Sperăm să vă regăsiți în povestea noastră sau să aspirați către o dragoste unde cele două jumătăți se completează atât de bine. Cu bucurie vă aducem un nou cântec și abia așteptăm să vă revedem la concertele noastre", au spus membrii 3 Sud Est.

La şase zile de la lansare, videoclipul melodiei „Jumătatea mea mai bună” are aproape 6 milioane de vizualizări. Piesa a prins foarte bine, fiind Nr. 1 in Trending Videos pe YouTube din prima zi și de atunci nu s-a mișcat de acolo.

„Sunt bucuroasă să colaborez cu 3 Sud Est, unul din reperele muzicii românești, o trupă pe care am apreciat-o încă de la lansare și pe care o ascult și acum. Era doar o problemă de timp până ajungeam să cântăm împreună: suntem prieteni și ne respectăm reciproc. Piesa «Jumătatea mea mai bună» a fost oportunitatea care s-a ivit și nu o puteam rata: Laurențiu, Mihai și Viorel mi-au propus să înregistrez, fiind convinși că sunt potrivită pentru linia melodică și mesajul piesei. Am răspuns cu entuziasm, sper ca și publicul să primească piesa cu la fel de multă bucurie. Și sper, de asemenea, să fie doar începutul colaborării noastre, iar pe viitor să mai găsim ocazii de a mai face echipă cu 3 Sud Est!”, a adăugat Andra.