Magic News

Britney Spears e mai determinată ca oricând să scape de sub tutela tatălui

Avocatul lui Britney Spears a cerut oficial ca managerul cântăreţei, Jodi Montgomery, să îl înlocuiască pe tatăl ei, Jamie Spears, ca tutore, cel care are acest rol din 2008.

Din cauza unor probleme de sănătate, Jamie Spears a renunţat temporar la rolul de tutore şi încă nu şi-a reluat atribuţiile. El are acest rol alături de Bessemer Trust Company, care a fost numită în noiembrie 2020.

„Reclamantul a cerut demisia actualului tutore, James P. Spears, care şi-a abandonat temporar atribuţiile începând cu 9 septembrie 2019. Adresa de faţă cere înlocuirea lui cu Jodi Pais Montgonery, care a fost tutore temporar de la acea dată”, se arată în document.

Petiţia subliniază că Britney Spears în vârstă de 39 de ani „îşi rezervă în mod expres dreptul de a cere încheierea acestei tutele”.

Ca tutore, Jodi Pais Montgonery va avea controlul asupra tratamentului medical al cântăreţei. Acest rol îi va permite şi să „restricţioneze şi limiteze vizitatorii prin orice mijloace”, să ceară ordine de restricţie dacă sunt necesare şi să desemneze gărzi de corp şi alţi îngrijitori.

În luna noiembrie, avocatul lui Britney declara că artista se teme de tatăl ei şi nu doreşte să urce pe scenă atât timp cât se află sub tutela lui. Îngrijoraţi, fanii au declanşat mişcarea #FreeBritney, încercând să atragă atenţia asupra situaţiei artistei.

Documentarul recent lansat, “Framing Britney Spears” a confirmat faptul că Britney este recunoscătoare pentru sprijinul primit şi este mai determinată ca oricând să scape de sub tutela tatălui ei.

De partea celalaltă, Jamie Spears a susţinut prin avocaţii săi că nu a făcut altceva decât să apare interesele fiicei lui şi să o salveze de ceea ce îi putea face rău.  

Următoarea audiere în cazul tutelei cântăreţei va avea loc pe 27 aprilie.