Magic News

Ringo Starr arată incredibil la 80 de ani. Care este secretul fostului Beatles

Ringo Starr, fostul component Beatles, pare să fi descoperit secretul tinereţii, iar la 80 de ani arată incredibil.

Muzicianul a apărut recent pe scena Premiilor Grammy, unde a acordat trofeul pentru Cea mai bună melodie înregistrată a anului, premiu câşigat de Billie Elish pentru “Everything I Wanted”.

Fostul Beatles a declarat că este minunat să se afle pe scenă după un an de izolare şi a impresionat cu felul în care arată, la 80 de ani părând mai derabă de 50 de ani. El a purtat un tricou pe care era un desen colorat cu semnul păcii, pantaloni şi o jachetă de culoare neagră şi o pereche de ochelari de soare.  

Artistul trăieşte în Los Angeles împreună cu soţia lui, Barbara Bach, una dintre „fetele” seriei James Bond, iar secretul său ar putea fi stilul de viaţă şi regimul alimentar. Artistul este vegetarian şi mânâncă în special afine şi broccoli.

„Am opt nepoți acum și un strănepot. Viața a fost generoasă cu mine. Și avem o profesie minunată, pentru că nu trebuie să ne pensionăm. Pur și simplu putem continua atât timp cât se poate. Și am de gând să merg mai departe de 80 de ani”, a declarat muzicianul născut la Liverpool atunci când a împlinit 80 de ani. 

Ringo Starr şi Paul McCartney sunt singurii supraviețuitori din „The Four Fabs”, cum a fost numită trupa Beatles. John Lennon a fost asasinat în decembrie 1980, când avea 40 de ani, iar George Harrison a murit în 2001. 

Trupa Beatles a rămas una dintre cele mai importante din istoria muzicii, în 2004, revista Rolling Stone clasa formaţia pe locul 1 în lista celor 100 cei mai mari artiști ai tuturor timpurilor.