Magic News

Sandra Oh, discurs împotriva rasismului - “Sunt mândră pentru că sunt asiatică”

Sandra Oh, actriţa celebră pentru rolurile din “Grey’s Anatomy” sau “Killin Eve” a mărşăluit în weekend pe străzile din Pittsburgh, Pennsylvanie, denunţând actele de rasism din America din ultimele zile.

Actriţa a ieşit în stradă alături de alte mii de americani după ce în urmă cu câteva zile mai multe angajate de origine asiatică ale unor saloane de masaj au fost împuşcate în Atlanta.

“Pittsburgh, sunt atât de fericită şi mândră să fiu aici cu voi şi le mulţumesc organizatorilor că au pus la cale asta pentru ca să putem fi împreună şi să ne susţinem”, a spus actriţa în vârstă de 49 de ani în faţa mulţimii care a participat la marşul “Stop Asian Hate”.

Actriţa a subliniat faptul că pentru mulţi americani de origine asiatică este pentru prima oară când îşi pot exprima frică şi mânia, ea declarându-se recunoscătoare celor care sunt pregătiţi să îi asculte. “Ştiu că multora dintre noi le este teamă şi îi înţeleg.”

Ea i-a sfătuit pe oameni să ceară ajutor comunităţii, să întindă mâna pentru a primi ajutor. “Sunt mândră pentru ca sunt asiatică”, a spus celebra actriţă.