Magic News

Mădălina Ghenea joacă în “House of Gucci” alături de Lady Gaga şi Al Pacino

Mădălina Ghenea a fost surprinsă pe platourile de filmare ale peliculei “House of Gucci”, unde joacă alături de Lady Gaga şi Al Pacino.

Românca în vârstă de 33 de ani a fost aleasă de regizorul Ridley Scott pentru a o interpreta pe legndara actriţă Sophia Loren, cu care Mădălina a fost comparată adesea.

Mădălina poartă în imaginile care au ajuns în presă o ţinută black&white foarte chic, compusă dintr-un sacou, fustă, o haină de blană şi o geantă Chanel.

Românca filmează pe străzile din Roma şi pare extrem de fericită pentru că a primit rolul divei italiene Sophia Loren. Al Pacino joacă rolul lui Aldo Gucci, unchiul lui Maurizio Gucci și totodată fiul lui Guccio Gucci, fondatorul prestigioasei companii. 

Filmul pornește de la asasinarea lui Maurizio Gucci de către fosta sa soție, Patrizia Reggiani, rol interpretat de Lady Gaga, în timp ce rolul lui Maurizio Gucci i-a fost acordat lui Adam Driver.  Din disriuţie mai fac parte şi actori  Jared Leto, Jeremy Irons, iar premiera este programată pe 24 noiembrie.

Scenariul filmului se bazează pe volumul The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed scris de Sara Gay Forden.