Magic News

Smiley şi Gina Pistol au dezvăluit numele fetiţei lor

În urmă cu o săptămână, Smiley şi Gina Pistol au devenit părinţi pentru prima dată. Prezentatoarea TV a adus pe lume o fetiţă, aşteptată cu mare nerăbdare de cei doi.

Micuţa a cântărit peste 3 kilograme şi seamănă cu mama ei, după cum a declarat Smiley.

Gina a dezvăluit acum că fetiţa a primit numele Josephine Ana Maria, Maria fiind numele de familie.

Josephina este varianta din limba engleză a numelui franțuzesc Josephine. Forma de masculin a numelui este de altfel și originea sa, anume Iosif, care înseamnă „Dumnezeu va da”.

Într-un interviu pentru Pro TV, Smiley a povestit mai multe despre fetiţa lui, care este “perfectă, minunată, este o minune pentru noi”.

“Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuţ lângă patul nostru. Mai avem un pătuţ şi în camera ei. E cuminte, liniştită. În afară de momentele în care are gaze sau îi e foame. Seamănă cu Gina. Suntem extrem de bucuroşi, e o fericire pe care nu am am trăit o niciodată în viaţa noastră. Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetiţa noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Şi atunci când te trezeşti la 4 dimineaţa o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău îţi dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni", a declarat Smiley, la Pro TV.